Защо е добре да тренираме с приятелка

Вашите добри приятелки са с вас по време на „добро” и „лошо”. Те са Ви виждали и в най-лошите ви мигове и са Ви предлагали опора. В такъв случай, ако имате нужда от някой да ви помогне да останете фокусирани и да постигнете желаните разултати – звучи логично да се обърнете към тях.

 

Приятелка може да Ви мотивира, когато имате нужда от „леко побутване” или най-малкото да ви изслуша, когато нещата са трудни. И понеже, добрите приятели Ви познават добре, потенциален съвет е много вероятно да постигне желания ефект.

 

Ето и няколко причини да опитате да ангажирате приятел в тренировъчния процес:

 

  • В днешното забързано ежедневие, да намерите време за среща с приятелка става все по-трудно. Многото задачи не ни позволяват да намерим време за всичко. Споделената тренировка Ви дава възможност да комбинирате 2 в 1 – тренировка и среща с близък приятел. В този случай, дори и тренировките първоначално да не са от любимите Ви занимания, срещата с приятелка и научаване на „новините” около нея, ще ви накарат да чакате с нетърпение времето за тренировка.
  • Когато часовникът звънне в 5:30ч. е много лесно да го спрете и да откажете планираната тренировка. Ще бъде много по-трудно да го направите ако сте се разбрали да я споделите с приятелка, защото така подвеждате и нея.
  • Никой не Ви познава по-добе от добрата приятелка. Тя знае какво харесвате и какво не. Също така знае как и с какво да Ви въздейства и мотивира. В момент, в който сте готови да се откажете, приятелско прошепване „мисли за банския, който хареса онзи ден” е достатъчно да ви накара да продължите дори с по-голям устрем J
  • Познавате слабостите си. Вашата приятелка има проблем с мотивацията, когато трябва да реши дали да изяде този вкусен десерт след вечеря. Познавайки добре рисковете, пред които е изправена всяка от вас може да ви помогне да се справите лесно. Обикновено съобщение, в момента, в който знеате, че приятелката Ви се изкушава да хапне онази вкусна торта е достатъчно да й помогне да остане фокусирана J
This entry was posted in Отслабване. Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Връзки

Категории

юли 2024
Рџ Р’ РЎ Р§ Рџ РЎ Рќ
« мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031