Какво е необходимо за да изглеждате като супер модел? (И защо това е нереалистично за обикновените жени)

 

Адриана Лима е невероятно красива. Тя има прекрасна коса, печелеща усмивка и най-важното – тяло, за което повечето от нас биха дали и мило и драго.

 

Наистина Адриана Лима е дарена „свише”, но не се заблуждавайте и не мислете, че тя става от леглото всяка сутрин и изглежда по начина по който сме свикнали да я виждаме.За да постигне „котешката” си походка например, Адрияна изцежда тялото си от упражнения и диети. В интервю за „Дейли Телеграф”, Адриана разказва за подготовката си за шоуто на “Victoria’s Secret”. Ето и някои от акцентите.

 

Упражнения:

 

Четири месеца преди събитието Адрияна започва всекидневни тренировки с персонален треньор. В последствие – три седмици преди шоуто тя увеличава тренировките на 2 пъти дневно. Като тренировката не се състои само от бягане на пътека, а включва – бокс, скачане на въже, вдигане на тежести…..

 

Диета:

 

Въпреки, че понякога чуваме истории как супермоделите ядат каквото си пожелаят, това не е точно така. В интервюто Адриана разказва за това – колко строга диета спазва преди подобно шоу. Четири месеца преди шоуто тя увеличава дневният си прием на вода до 4 литра дневно и посещава диетолог, който подбира специални протеинови шейкове, витамини и минерали, които да подсилят ефекта от интензивните упражнения. Девет дни преди шоуто тя заменя твърдата храна изцяло с протеинови шейкове. 12 часа преди да излезне на сцената тя спира приема на вода с идеята да „изсуши” допълнително тялото си сваляйки до 3.5 к.г.

 

Не правете това у дома J

 

Звучи Ви като работа от 08:00 до 18:00ч. …..и то всъщност е!

 

Не Ви препоръчваме, да опитвате това сами. Жените по природа са с различни структури на тялото и с различни размери. Дори жена, очевидно надарена „свише” е необходимо да полага неимоверни усилия за да изглежда перфектно на подиума. Така че, когато тренирате във фитнеса не е необходимо да се стремите да изглеждате като супермодел. Вместо това се стремете да получите най-тренираното и най-здраво тяло, което е възможно да постигнете. Като допълните тренировките с правилно хранене, не само ще изглеждате по възможно най-добрият начин, но и ще се чувствате страхотно в собствената си кожа.

This entry was posted in Lifestyle. Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Връзки

Категории

февруари 2024
Рџ Р’ РЎ Р§ Рџ РЎ Рќ
« мар    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829